Mazda CX-5 .... SUV s japonským stylem

  • Nové vozy
  • Mazda
  • Příbram

Mazda CX-30 je kompaktní SUV, které přináší kombinaci elegance, výkonu a pokročilých technologií. Tento model představuje jedinečný pohled na moderní automobilový design a přináší zážitek z jízdy, který se s ním stává zábavou. Představme si tuto fascinující přírůstek do Mazdiné rodiny SUV.

Jedním z prvních faktorů, který na Mazdu CX-30 upoutá, je její vnější design. Svého času byla tato SUV označována jako "klenotem" díky svému kultivovanému a elegantnímu vzhledu. S plynulými liniemi a dynamickými proporcemi působí CX-30 sofistikovaně a zároveň se pyšní sportovním charakterem. Výrazné přední světlomety a široká maska chladiče dodávají vozidlu výrazný a sebevědomý vzhled.

Interiér Mazdy CX-30 navazuje na vynikající vzhled exteriéru. Nabízí prostorný a moderní interiér, který se vyznačuje kvalitními materiály a precizním zpracováním. Ergonomicky navržená sedadla poskytují pohodlné a podpůrné posezení, ať už jste na delší cestě nebo v městském provozu. Kromě toho je interiér CX-30 vybaven pokročilými technologiemi, jako je dotykový displej infotainment systému s možností propojení smartphone, navigace a mnoho dalších funkcí.

V oblasti výkonu nabízí Mazda CX-30 širokou škálu motorů, které poskytují dostatečný výkon a efektivitu. Benzínové a naftové motory jsou k dispozici, ať už s předním nebo pohonem všech kol. Ovládání a ovladatelnost vozidla jsou důkladně vyladěny, aby nabízely pohodlnou a zábavnou jízdu. CX-30 je vybavena technologiemi jako G-Vectoring Control, která zvyšuje stabilitu a kontrolu vozidla v zatáčkách.

Co se týče bezpečnosti, Mazda CX-30 je vybavena širokou škálou pokročilých asistenčních systémů, které pomáhají předejít nehodám. Mezi ně patří automatické nouzové brzdění, sledování mrtvého úhlu, asistent pro udržování jízdního pruhu a adaptivní tempomat. Tyto funkce přispívají k bezpečnosti a pohodlí v různých jízdních situacích.

Mazda CX-30 je výjimečným kompaktním SUV, které se vyznačuje svým elegantním designem, výkonem a technologiemi. Je ideální pro ty, kteří hledají komfort a zábavu při jízdě, aniž by ztratili praktičnost a všestrannost typickou pro SUV. S Mazdou CX-30 se každá jízda stane dobrodružstvím, které si užijete naplno.

Tým Direct auto